Over Eight

Let's meet at Eight

Eight is anders.
Eight is een grand cafe zoals een grand café moet zijn. Uitnodigend, verrassend en gastvrij. Je bent van harte welkom om te genieten van een lunch of een diner. Of om zomaar, ongedwongen, aan te schuiven voor een drankje of omdat je zin hebt in iets ongewoons. Op elk moment van de dag, maar altijd at Eight.
 

In 2015 hebben acht Alphense ondernemers de handen ineen geslagen en geïnvesteerd in een nieuwe horecagelegenheid voor onder andere de zakelijke markt. Hiermee werd Grand Café Eight ‘geboren’. Eight is gevestigd in het prachtige Da Vinci-gebouw aan de Euromarkt in Kerk en Zanen. Het unieke van deze locatie is dat je er makkelijk en snel kan komen en je altijd een plekje hebt om te parkeren. Dit is heel handig voor zakenlunches en diners, maar natuurlijk ook als je bijvoorbeeld wat minder goed ter been bent.

Gerechten uit acht windstreken
Chef-kok, Rolf Wortman, is een horecaman in hart en nieren. Samen met zijn team begrijpt hij als geen ander dat Eight een ontmoetingsplek is voor iedereen die lekker wil eten, zowel zakelijk als privé. Hij kookt voornamelijk met dagverse producten en maakt van elk gerecht iets bijzonders.  Daarnaast heeft Rolf veel ervaring met catering en evenementen.

Eight at Home 
Eight bezorgt onder de naam Eight at Home ook verse maaltijden bij jou thuis. Van vlees en vis tot groente en salade. Alle producten die we bezorgen, zijn dagvers. Vers gevangen. Vers gebakken. Vers gesneden. Vers bereid. En passend bij het seizoen.

Je kunt bij Eight at Home bestellen op maandag t/m zondag van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Neem contact op!