LET'S MEET AT EIGHT

Over Eight

Let's meet at Eight

Jouw culinaire hart in de woonwijk Kerk en Zanen

Een culinaire start
Op 1 augustus 2012 hebben acht Alphense ondernemers de handen ineen geslagen en geïnvesteerd in een nieuwe horecagelegenheid voor onder andere de zakelijke markt. Hiermee werd Grand café Eight ‘geboren’. In het bruisende Kerk en Zanen, Alphen aan den Rijn, vind jij Grand café Eight – jouw culinaire ontmoetingsplaats. Te vinden in het prachtige Da Vinci-gebouw aan de Euromarkt. Wij geloven in de kracht van goed eten en hoe dit de ziel van onze woonwijk verrijkt. Laat je verrassen door onze verse, lokaal geïnspireerde gerechten die jouw smaakpapillen prikkelen en je steeds weer naar ons terugbrengen.

Stijlvol genieten
Grand café Eight is meer dan een café; het is een kruispunt waar buurtbewoners en bezoekers zoals jij samenkomen. Zoek een plekje voor een relaxed kop koffie om de dag te starten, een zakenlunch of een intiem diner in ons sfeervolle restaurant, waar de warmte en gastvrijheid voelbaar zijn. Wij bieden jou een ambiance waar je je onmiddellijk thuis voelt, met een service die je niet snel vergeet.

Chef-kok Rolf Wortman is een horecaman in hart en nieren. Samen met zijn team begrijpt hij als geen ander dat Eight een ontmoetingsplek is voor iedereen die lekker wil eten, zowel zakelijk als privé. Zijn keukenteam bestaat uit souschef Robert Oppelaar en Kyara Landaal.

Eight at Home: Geniet thuis van onze keuken
Met Eight at Home brengen we onze keuken naar jou. Geniet van verse bedrijfslunches op kantoor of heerlijke maaltijden thuis. Bestel eenvoudig van dinsdag tot en met zondag en haal jouw diner op bij ons restaurant of laat het thuis bezorgen. 

Of het nu gaat om een gezellige borrel voor jouw team, een lunch op locatie met klanten, verse maaltijden voor hardwerkende collega’s, of gewoon geen zin om te koken, Eight at Home staat voor je klaar. Bestel eenvoudig via telefoon of e-mail. Betaling op factuur is mogelijk, en onze heerlijke gerechten vind je hier.

Uw eigen chef thuis
Wil je een uitgebreid diner organiseren, maar heb je geen zin om alles te regelen? Schakel ons in! Wij verzorgen van a tot z een culinaire avond bij jou thuis of op locatie. Chef-kok Rolf en souschef Robert komt samen met een gastheer/vrouw langs en laten je genieten op een ander niveau in jouw vertrouwde omgeving zonder zorgen over de boodschappen en afwas.

Catering op maat
Een gezellige borrel voor jouw team, een lunch met klanten of een heel bedrijfsfeest. Grand café Eight staat klaar voor bedrijfsevenementen, particuliere feestjes, volledig verzorgde diners thuis of op locatie. Geen catering is voor ons te gek! 

Voor meer informatie neem je contact op met Rolf of Arline en maken we graag een afspraak om jouw wensen te bespreken.

Bezoek ons: perfect bereikbaar in Kerk en Zanen en omstreken
Jouw ideale ontspanningsplek. Gelegen in de moderne, gezinsvriendelijke wijk Kerk en Zanen, is Grand café Eight de perfecte ontmoetingsplek. Of je nu komt ontspannen na een fietstocht door het Groene Hart of een smakelijke pauze zoekt tijdens jouw winkeldag, wij heten je van harte welkom in ons restaurant. Met genoeg gratis parkeergelegenheid en 7 minuten lopen vanaf het station is dit de ideale plek om af te spreken. Ontdek zelf waarom Grand café Eight de culinaire parel van Alphen aan den Rijn is!

Eight is een restaurant/grand café in Alphen aan den Rijn zoals een grand café moet zijn. Uitnodigend, verrassend en gastvrij. Onze gasten kunnen hier heerlijk genieten van een lunch of diner. Maar je kan ook neerstrijken voor een hapje en drankje, een kopje koffie of een gezellige borrel. 

Grand café Eight is the place to be in Kerk & Zanen!
We zijn net een tikkeltje anders, streven voor gastvrijheid en gezelligheid, laten onze gasten verrassen met heerlijk eten, cocktails en prachtige wijnen.
Ben jij ook zo’n horecatijger die van uitdaging houdt?! Dan zoeken wij jou!
Op deze pagina vindt je een overzicht van onze actieve vacatures. Staat jouw functie er niet bij, maar wil je heel graag bij ons werken? Je mag altijd een open sollicitatie sturen naar info@grandcafeeight.nl tav Arline.

Reserveer direct een tafel